Vinee Wijnimport

 

Sprengerlaan 19

6703 GA Wageningen

T +31 [0]87 876 1181

M +31 [0]6 22 247692

 

F +31 [0]84 714 1264

 

E info@vinee.nl

W www.vinee.nl

W www.tarapaca.eu

Leo van Turnhout

Het gezicht van Vinée en Tarapacá

Levensgenieter, gangmaker en het gezicht van Vinée Wijnimport en Tarapacá. Maar bovenal een groot wijnkenner. Dat is Leo van Turnhout. Nadat hij jarenlang een wijnspeciaalzaak runde, ging Leo in 1979 van start met Vinee. Hij onderhoudt de contacten met de wijnmakers en wijnhandelaren. Daarnaast verzorgt hij de verkoop en zet hij promotionele acties op. “Met welke wijn je me kunt vergelijken? Een beetje een type Syrah uit de Noordelijke Rhône. Vol, recht voor zijn raap, levendig en een beetje gepeperd”.


 

 

 

 

Natascha Marcus

Vinoloog die u alles over wijnen kan vertellen

Wanneer u het vaste telefoonnummer van Vinée belt, krijgt u Natascha Marcus aan de lijn. Zij is getrouwd met Leo en neemt zowel de front als de back office binnen Vinée voor haar rekening. Bovendien geeft ze informatie over Vinée wijnen en helpt ze bij het organiseren van wijnproeverijen. Bij alle werkzaamheden komt haar kennis als vinoloog haar uitstekend van pas. “Welke wijn het dichtst bij mijn karakter komt? Een jonge Meursault, zacht en fris. En na wat walsen komt ook ik aardig los”, lacht ze.

 

 

 

 

 

 

Vinee Wijnimport

‘imports fine wine’ specialist voor de  vakhandel

Wijn waar de consument voor terugkomt

Exclusiviteit, een uitgebreid wijnassortiment en verkoopondersteuning op maat. Daar profiteert u als zelfstandig slijterijhouder en wijnhandelaar van wanneer u kiest voor Vinee Wijnimport. We zijn een klein maar kundig team van enthousiaste wijnkenners en -liefhebbers pur sang. Die uit eigen ervaring weten wat de wijnhandel belangrijk vindt. Klantenbinding bijvoorbeeld.

Volop keus op uw wijnschappen

Wijnconsumenten waarderen exclusiviteit. Daarom hebben wij wijnen die alleen maar aan de vakhandel worden geleverd. Exclusiviteit is zelfs mogelijk voor één slijterij of wijnhandel in een regio. Daarnaast werken we nauw samen met wijnimporteurs van naam, zoals Horizon Wines en Ovino. Het resultaat is een breed wijnassortiment. Met speciale wijnen, maar ook met toegankelijke huiswijnen, terugkomwijnen en aantrekkelijke margemakers. Kortom, wij zorgen voor keus op uw wijnschappen.  Ook dat stelt de consument op prijs.

Verkoopondersteuning op maat

De promotie van wijn is een vak apart. Vinee Wijnimport heeft de expertise in huis om gerichte verkoopacties voor u te verzorgen. Om onze bestaande wijnen te promoten, maar ook om trends en nouveautés onder de aandacht te brengen. Onder andere in de vorm van winkelposters, flyers en consumentenmailings. Een andere effectieve manier om uw relaties kennis te laten maken met onze wijnen zijn proeverijen. Ook die organiseren wij graag voor u.

Zo lukt het ons

Zeker, we leggen de lat hoog voor onszelf.  De praktijk laat echter zien dat we onze beloftes wel degelijk nakomen. Hoe ons dat lukt? Door samen te werken met betrouwbare wijnimporteurs en transporteurs bijvoorbeeld. Maak ook door gebruik te maken van een professioneel team. Met ervaren mensen die altijd bereikbaar zijn voor uw vragen. En die iets essentieels met u gemeen hebben: de passie voor een mooi glas wijn.

 

 

 

 

 

 

 

Tom Wilgenhof

Accountmanager buitendienst en vraagbaak

Jarenlange ervaring heeft hij en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Tom is dan ook een prachtige toevoeging aan het Vinée team. Niet alleen heeft hij de juiste kennis waar onze klanten graag op terug vallen. Ook is hij prettig om mee te communiceren en denkt hij mee in mogelijkheden. Waar hij zich mee vergelijkt? Met een stevige Chileense wijn met zachte tannines.

 

Roel Helming

Horeca Partner

Wanneer u als restaurant geinteresseerd bent in onze wijnen, verwijzen wij u graag door naar onze Horeca Partner: Roel Helming van OvinO.
Hier vindt u al onze wijnen én meer!
T: +31 (0)6 55 87 45 74
E: info@ovino.nl